Partnerschappen

Iedere dag zetten teams van Dokters van de Wereld zich in om mensen uitgesloten van zorg te helpen. Daarmee bereiken we veel, maar om een nog groter verschil te kunnen maken zijn wij op zoek naar gelijkwaardige partnerschappen met bedrijven, die zich samen met ons hard willen maken voor het universele recht op gezondheidszorg.

Een partnerschap met Dokters van de Wereld biedt uw organisatie veel positiefs, bijvoorbeeld:

  • Uw bedrijf profileert zich als een een maatschappelijk, verantwoorde onderneming
  • Wij nodigen u en uw  medewerkers uit voor inspirerende events en sportieve uitdagingen
  • Wij bieden uw onderneming via onze mediakanalen een podium om de meerwaarde van uw organisatie te tonen. Hiermee versterkt u uw relaties met relevante derden

Samen met u kunnen we ons partnerschap vorm geven al naar gelang de wensen en mogelijkheden van uw organisatie. U kunt zich aansluiten bij bestaande projecten, maar ook gezamenlijk te ontwikkelen initiatieven behoren tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over ons werk en zijn benieuwd naar uw verhaal. Samen onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn om onze krachten te bundelen.

Bel voor meer informatie en mogelijkheden naar 020 – 465 28 66 en vraag naar Marieke Verstraaten, Relatiemanager Partnerships. Of mail naar m.verstraaten@doktersvandewereld.org

 


Onze projecten:

Project: Zorgrecht Nederland

In Nederland verbeteren we toegang tot zorg voor ongedocumenteerde migranten middels spreekuren, onderzoek en pleitbezorging.

LEES MEER

Project: Operatie Glimlach

Tijdens Operatie Glimlach opereren teams van vrijwillige medici kinderen en jongvolwassenen in ontwikkelingslanden.

LEES MEER

Project: Solidariteitsplan Europa

In Griekenland bieden we medische en psychosociale hulp aan kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en vluchtelingen.

LEES MEER