Jouw hulp is hard nodig

Dagen lang continu regen, landverschuivingen, en veel tenten die verwoest zijn. De moessonregen in Bangladesh treft veel Rohingya’s. In de getroffen regio leven meer dan 700.000 Rohingya’s in vluchtelingenkampen. Onder hen zijn veel kinderen en baby’s.

De omstandigheden waarin zij leven zijn erbarmelijk en nu heeft de moesson de plek waar ze verblijven ook nog eens behoorlijk aangetast. Veel tenten en geïmproviseerde huizen zijn verwoest of beschadigd en het kamp is slecht begaanbaar. In de eerste dagen is er 350 mm regen gevallen en er wordt nog drie keer zo veel verwacht.

Het is nog maar het begin van het moessonseizoen en de gevolgen in het kamp zijn nu al groot. Dokters van de Wereld is actief in het gebied en maakt zich zorgen dat de situatie verergert. Kom daarom in actie en steun ons met een gift!

Wereldwijde hulp
Help onze teams wereldwijd hulp te geven. U kunt erop rekenen dat we uw gift zullen gebruiken daar waar deze het hardst nodig is: in Bangladesh, Jemen, Mozambique, en van Colombia tot Syrië.

Doneer nu

Dokters van de Wereld | Nieuwe Herengracht 20 | 1018 DP Amsterdam
Privacy & Cookies | IBAN: NL82INGB 0000 0049 46 | RSIN: 807110917