Steun Dokters van de Wereld

Titus Health Care Actie Wereldanticonceptiedag 2023

Titus Health Care komt in het kader van Wereldanticonceptiedag op 26 september in actie voor Dokters van de Wereld met een actie voor mensen die worden buitengesloten van anticonceptiezorg zoals mensen zonder verblijfspapieren, daklozen en nieuwkomers die moeite hebben om hun weg te vinden in het complexe Nederlandse zorgsysteem.

Er is al 1060 euro gedoneerd!

Dokters van de Wereld zet zich in Nederland in voor het recht op toegang tot zorg en dus ook seksuele reproductieve gezondheidszorg. De toegewijde medische vrijwilligers van Dokters van de Wereld, waaronder artsen en verloskundigen, verstrekken kosteloze en uitgebreide voorlichting en anticonceptiezorg op twee plekken in Amsterdam. Daarnaast reizen ze met een mobiele Zorgbus door Nederland om ook onze doelgroep daar toegang tot anticonceptiezorg te bieden.

Met jouw donatie aan Dokters van de Wereld kunnen we vrouwen helpen aan anticonceptie. Help mee, want iedereen heeft recht op zorg!

Titus Health Care Actie Wereldanticonceptiedag 

Titus Health Care komt in het kader van Wereldanticonceptiedag op 26 september in actie voor Dokters van de Wereld met een actie voor mensen die worden buitengesloten van anticonceptiezorgzoals mensen zonder verblijfspapieren, daklozen en nieuwkomers die moeite hebben om hun weg te vinden in het complexe Nederlandse zorgsysteem.

Er is al 1060 euro gedoneerd!

Dokters van de Wereld zet zich in Nederland in voor het recht op toegang tot zorg en dus ook seksuele reproductieve gezondheidszorg. De toegewijde medische vrijwilligers van Dokters van de Wereld, waaronder artsen en verloskundigen, verstrekken kosteloze en uitgebreide voorlichting en anticonceptiezorg op twee plekken in Amsterdam. Daarnaast reizen ze met een mobiele Zorgbus door Nederland om ook onze doelgroep daar toegang tot anticonceptiezorg te bieden.

Met jouw donatie aan Dokters van de Wereld kunnen we vrouwen helpen aan anticonceptie. Help mee, want iedereen heeft recht op zorg!