IEDEREEN AAN BOORD!

Dokters van de Wereld in Nederland werkt met uw steun dagelijks en sinds 1997 aan een betere wereld waarin íedereen toegang heeft tot zorg. Wij zijn een medische mensenrechtenorganisatie die zich wereldwijd inzet voor het recht op zorg en óók in Nederland opkomt voor mensen in een kwetsbare positie.

Vaar met ons mee!

Speciaal voor de deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij organiseert Dokters van de Wereld op zaterdag 29 juni een unieke rondvaart van ongeveer een uur met de voormalige vluchtelingenboot ‘Meneer Vrijdag’ in samenwerking met rederij Lampedusa. Deze rondvaart door Amsterdam duurt ongeveer anderhalf uur en voert u langs locaties die te maken hebben met immigranten en vluchtelingen. Tijdens de tocht wordt er meer over het werk van Dokters van de Wereld verteld en hoort u verhalen van de vrijwilligers van rederij Lampedusa die gevlucht zijn naar Nederland. Deze rondvaart kost u niet € 35 maar voor u als deelnemer van Nationale Postcode Loterij slechts € 17,50 per persoon. (maximaal 4 tickets met korting).

Inschrijven

Wilt u de rondvaart meemaken? Dat kan. Alléén via de button op deze pagina kunt u zich inschrijven, alleen of met meerdere personen. De kosten zijn € 17,50 per persoon. Bestel zo snel mogelijk uw kaarten, want vorig jaar waren de kaarten ook snel op. Op de boot is plaats voor maximaal 30 mensen.

Deze rondvaart is helaas niet geschikt voor minder validen of mensen die slecht ter been zijn.

De rondvaart van 6 juli vervalt.