Steun met een donatie Dokters van de Wereld

In binnen- en buitenland zet Dokters van de Wereld zich in zodat iedereen toegang heeft tot gezondheidszorg. Van basisgezondheidszorg en mondzorg tot geestelijke gezondheid en seksuele en reproductieve gezondheid, zien we mensen uitgesloten worden van hun recht op de hoogst haalbare standaard van gezondheid. De hulpverlening van Dokters van de Wereld is altijd tijdelijk om in te springen op de hoogste noden, want met onze pleitbezorging zetten wij bij beleidsmakers en politici in op structurele oplossingen voor eenieder. Van dichtbij huis tot in Europa en wereldwijd zien we gezondheidssystemen onder druk komen staan. 

Anniek de Ruijter wil graag alle genodigden van haar oratie vragen een donatie aan Dokters van de Wereld te doen. Met jouw steun blijven wij de toegang tot zorg voor iedereen verbeteren. Zo kan Dokters van de Wereld mensen helpen die nergens anders terecht kunnen en zetten wij ons onvoorwaardelijk in dat iedereen recht heeft op zorg! 

Logo CBF
Logo ANBI-keurmerk

Ja,  ik  help  mee

Ieder mens moet naar de dokter of de tandarts kunnen. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt. Helaas is dit voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Dokters van de Wereld staat voor hen klaar in Nederland en wereldwijd. Met jouw steun blijven we de toegang tot zorg voor iedereen verbeteren.