Kom in actie voor Dokters van de Wereld

Kom in actie

Overal ter wereld zijn er mannen, vrouwen en kinderen die geen of een slechte toegang tot zorg hebben. Dit leidt tot levensbedreigende situaties en veel leed. Dokters van de Wereld strijdt voor het lot van deze mensen en ook jij kunt nu zelf in actie komen. Actievoeren kan op verschillende manieren en voor het project dat jij wilt steunen. Maak jij je sterk voor kinderen met een hazenlip (schisis) in ontwikkelingslanden, bekommer je je om het lot van ongedocumenteerde migranten in Nederland of wil je bijdragen aan medische zorg voor kinderen, zwangere vrouwen of ouderen in Griekenland? Het sponsorgeld dat je ophaalt komt geheel ten goede aan het project van je keuze. Wij begeleiden je met je actie en hebben veel handige actietools ter beschikking.

Bedenk zelf een actie
Wees creatief en bedenk je eigen actie! Je kunt deelnemen aan een sportevenement zoals de Mud Masters of de Iron Man, maar ook een georganiseerde wandel- of zwemtocht. Ook kun je jouw verjaardag, jubileum, concert of verkoopactie in het teken zetten van Dokters van de Wereld. Wij zorgen voor een actiepakket en je organiseert zelf je actie.

Natuurlijk staan we voor je klaar met raad en begeleiding. Wil je advies of begeleiding, neem dan contact op met Marjon Minnaard via 020-4652866.

 

Laat je inspireren:

Dokters van de Wereld | Nieuwe Herengracht 20 | 1018 DP Amsterdam
Privacy & Cookies | IBAN: NL82INGB 0000 0049 46 | RSIN: 807110917