Golfliefhebbers opgelet! 

Vrijdag 6 oktober organiseren Dokters van de Wereld en Golfclub Almeerderhout samen een benefiet-golfdag. Een bijzondere dag waar je kunt spelen op de prachtige 18 holes van de 27 holes tellende golfbaan van Golfclub Almeerderhout. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar het werk van Dokters van de Wereld.

Voor deze benefietdag stelt Golfclub Almeerderhout haar unieke en prachtige golfbaan kosteloos ter beschikking. Neem ook deel aan dit bijzondere evenement voor Dokters van de Wereld! Koop een flight en wie weet speel je samen met Ernst Daniel Smid, Rene van de Kerkhof of een van de andere bekende Nederlanders die hieraan meedoen. Maar je kunt ook je eigen team van vier personen samenstellen en een flight spelen.

Hoe werkt het?

Je kunt je individueel inschrijven of als team. De kosten voor deze geheel verzorgde dag incl. deelname aan het toernooi en eten en drinken zijn € 400 per persoon. Er zijn deze dag ook veel prachtige prijzen te winnen. Wil je niet golfen, maar heb je wel een prijs om weg te geven voor onze veiling? Neem dan ook contact met ons op!

Waar en wanneer?

Wanneer: Vrijdag 6 oktober

Adres: Golfclub Almeerderhout, Watersnipweg 19-21, 1341 AA Almere

Tijdstip: 10.00 – 22.00 uur

Meld je aan!

Wil je ook meedoen met deze unieke benefiet-golfdag? Meld je dan aan via:

golftoernooi@doktersvandewereld.org