Fieke rent voor Dokters van de Wereld

2021 kilometer hardlopen in het jaar 2021. Die uitdaging ging Fieke Heymeijer met zichzelf aan. Op 30 december liep ze haar laatste kilometers. Haar familie en vrienden waren erbij toen de Rotterdamse de finish passeerde. De student verpleegkunde rende niet voor de lol, ze rende voor Dokters van de Wereld. Met haar hardloop uitdaging haalde ze maar liefst 2512 euro op. Geweldig!

Hoe heeft Fieke haar actie ervaren het afgelopen jaar ervaren? “Ik realiseer me het nog niet helemaal”, vertelt ze. “Als ik nu terugkijk ging het supersnel voorbij. Het is zo’n gek idee dat het nu klaar is. Iedereen leefde zo met me mee. Mijn vrienden hadden een beker voor me gemaakt. Heel schattig. Ik krijg veel berichtjes en de laatste maand is er nog heel veel gedoneerd. Ik heb 2512 euro opgehaald. Ik ging voor 2021 euro, maar dat is dus veel meer geworden.” Om na deze uitdaging haar energie kwijt te raken, is Fieke begonnen met wedstrijdroeien bij studentenvereniging Skadi. Daar moet ze zeven dagen per week trainen.

Heb je nog vragen?
Relatiemanager
Janna Moree
Wil je in actie komen voor Dokters van de Wereld? Of wil je overleggen wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met mij!