ZET MET UW LAATSTE WENS KWETSBARE MENSEN OP DE EERSTE PLAATS

Nalaten

Voor ieder mens is het leven eindig, maar uw betrokkenheid hoeft dat niet te zijn. Met uw laatste wens kunt u uw betrokkenheid voortzetten door Dokters van de Wereld op te nemen in uw testament. Hierin bepaalt u waar uw erfenis naartoe gaat en kunt u een speciale bestemming geven aan uw nalatenschap. Door Dokters van de Wereld op te nemen in uw testament draagt u bij aan onze strijd voor een solidaire en toegankelijke gezondheidszorg. Voor de toekomst van de generaties na u. Indien u Dokters van de Wereld opneemt in uw testament, komt uw nalatenschap volledig ten goede van ons werk. Als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) zijn wij namelijk vrijgesteld van erfbelasting. Als u in het bijzonder een van onze projecten, zoals bijvoorbeeld Operatie Glimlach, of een deel van de wereld wilt steunen kunt u dat natuurlijk laten vastleggen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om Dokters van de Wereld op te nemen in uw testament.

Erfstelling : Dokters van de Wereld wordt (mede-)erfgenaam en ontvangt een deel van het bezit uit uw nalatenschap

Legaat: Dokters van de Wereld wordt legataris en ontvangt een specifiek geldbedrag of een eigendom (legaat) uit uw nalatenschap.

Voor het opmaken van een testament dient u een notaris in te schakelen. Op www.notaris.nl vindt u een notaris bij u in de buurt.

Informatie en contact

Heeft u Dokters van de Wereld opgenomen in uw testament, laat het ons dan weten. Wij bedanken u graag bij leven en nemen u – indien u dit wenst – graag op in ons speciale relatie bestand, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van ons werk.

 

IBAN ABNAMRO: NL11ABNA 0491 7178 06
IBAN ING: NL82INGB 0000 0049 46
KvK: 40539494
RSIN: 807110917

Dokters van de Wereld | Nieuwe Herengracht 20 | 1018 DP Amsterdam
Privacy & Cookies | IBAN: NL82INGB 0000 0049 46 | RSIN: 807110917