Softwareleverancier voor debiteurenbeheer Payt is partner geworden van Dokters van de Wereld. Het bedrijf doneert twee jaar lang bij elke nieuwe klant uit de mondzorg 10 euro aan onze mondzorgcampagne.

“Payt is het vriendelijke en voordelige alternatief voor factoring. Geautomatiseerd waar het kan, persoonlijk waar het moet”, aldus directeur Jelger Gustafsson. “Dat persoonlijke aspect speelt een belangrijke rol binnen onze software en ons bedrijf. Daarom ook de keuze om een mooi doel als het mondzorgprogramma van Dokters van de Wereld te steunen en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. We hopen dat we samen met onze klanten in de mondzorg zo veel mogelijk geld en vrijwilligers kunnen verzamelen om van mondzorg geen privilege maar een recht te maken.”

Samen vóór een landelijke oplossing

“We zijn heel blij met de steun die we van Payt mogen ontvangen”, zegt projectleider Caroline van Wingaarden. “Anderhalf miljoen mensen blijven in Nederland verstoken van mondzorg met soms dramatische gevolgen. Steeds meer mensen en bedrijven waaronder Payt zien dit probleem ook en spreken zich hierover uit. Samen is onze stem luider. Vroeg of laat komt er een landelijk oplossing.”

Meer informatie

Voor meer informatie over onze samenwerking met Payt en de software die zij leveren, klik hier.