Onze Medische Post is sinds vorige week operationeel. We houden spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag. Op ons eerste spreekuur hebben we de eerste mensen kunnen helpen met medicatie, bloedonderzoek en doorverwijzingen naar specialisten.

Recent openden we de Medische Post in Amsterdam Nieuw-West om huisartsenzorg te bieden aan mensen die moeilijk toegang krijgen tot zorg. Vooral aan mensen zonder papieren. Huisartsentoegang begint voor veel mensen een steeds nijpender probleem te worden. Helemaal voor mensen die om wat voor reden dan ook geen verblijfspapieren hebben. Zij staan achterin de rij. Zonder de inzet van Dokters van de Wereld blijven veel van hen verstoken van de meest basale zorg.

Een afspraak maken op de Medische Post

Wil je voor jezelf of iemand anders een afspraak maken op de Medische Post? Dan kunt u bellen naar 020 730 1200 op maandag, woensdag of vrijdag tussen 9.30 en 18.30 uur of mailen naar medischepost@doktersvandewereld.org of klik hier voor meer informatie.

Help onze Medische Post

Ben je huisarts en heb je tijd op woensdagmiddag tijd om ons te helpen? Dan komen we graag met je in contact! Mail naar HR@doktersvandewereld.org. Voor meer informatie klik hier voor de vacature of bel met Maaike Hersevoort (projectleider Medische Post) op 020 765 3842. Wil je op een andere manier helpen? Dan kun je onze Medische Post steunen met een bijdrage.