Zeker 35.000  mensen zonder geldige verblijfsdocumenten bevinden zich op dit moment in Nederland. Zonder papieren en zonder geld. Ziek zijn is dan een riskante zaak. En dan kan niet, vinden wij!

Dokters van Wereld zorgt ervoor dat mensen de medische zorg krijgen waar ze recht op hebben. Om deze kwetsbare groep beter te bereiken is in 2015 de eerste mobiele zorgbus van Dokters van de Wereld gelanceerd.

Rotary Amsterdam deelt onze zorg. De opbrengst van het 13de benefietconcert komt daarom volledig ten goede aan de tweede zorgbus van Dokters van de Wereld. Want deze is hard nodig om meer mensen te kunnen bereiken. En het mooie is, jij kunt daar op een voor jouw uiterst plezierige manier aan bijdragen door een kaartje te kopen voor dit speciale benefiet!

Je gaat een spetterende avond vol muziek en dans tegemoet in ruil voor jouw bijdrage aan dit goede doel. Kaarten voor de avond kosten 50 euro per persoon, het hele bedrag gaat naar de zorgbus.

Programma

De avond wordt gepresenteerd door cabaretière Anousha Nzume.

Optredens van: Het Nederlands Blazersensemble, Het Internationaal Danstheater, Het Osiris Trio (piano, cello en viool), Joy Wielkens, Vladimir Spisiak en Mekhitar GhazaryanWaar: Muziekgebouw aan het IJ in AmsterdamWanneer: 20 juni 2016 | Internationale Dag van de VluchtelingTijd: 20.00 – 22.00 uur

Kaarten à €50,- zijn te koop bij het Muziekgebouw: http://tinyurl.com/hvs74wc,  telefonisch via 020-7882000 of aan de kassa (ma – za tussen 12 en 18 uur).

Meer informatie over de avond vind je op www.rotaryzorgbusbenefiet.nl

 Wil je vooraf een hapje eten?

Dat kan in restaurant Zouthaven in het Muziekgebouw. Voor € 50 is een speciaal tweegangendiner samengesteld. Van dit bedrag komt € 12,- ten goede aan de Zorgbus van Dokters van de Wereld. Reserveren via www.zouthaven.nl of 020-7882090. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt!